joi, 20 ianuarie 2011

O ora de dirigentie speciala!




Astazi,20.01.2011, am avut o ora de dirigentie mai speciala. Doamna diriginta, de fapt doamna director Codruta Baciut, a predat "stafeta" doamnei profesoare de limba franceza, Oana Bejan, care, incepand de astazi, ne va indruma cu dragoste ca diriginta a clasei a VII-a A.
Dupa doi ani si jumatate, dupa atatea "amenintari", desi nici unul dintre noi nu credeam, iata ca s-a intamplat... Scumpa si iubita noastra doamna diriginta "ne-a lasat". La prima vedere pare ceva ciudat si toti se intreaba ce prostii am facut sa ne "lase". Ei, bine, dupa cum stiti cu toti, diriginta noasta a fost desemnata  director al Scolii Generale Numarul 2, si ,dupa cum a spus chiar dansa, nu putea sa refuze acest post, deoarece stim, ca scoala aceasta chiar are nevoie de dansa. Poate va intrebati de ce ne-a "lasat"... Ei, bine, directorul unei scoli nu poate fi si diriginte in acelasi timp. Asa ca a trebuit sa ne "predea" doamnei profesoare. 
Dar cu toti stim, ca doamna director ne va sprijini si ne va iubi mereu ca pe proprii copii si mereu va fi diriginta noastra! Ba chiar acuma, avem doua "mame" ocrotitoare, pe care ne putem baza oricand! Doua suflete care ne ajuta si ne sprijina sa devenim oameni in toata firea, cetateni ai acestei lumi.Ce putem promite este sa ii acordam tot sprijinul nostru doamnei diriginte Oana Bejan si vom ramane mereu fideli doamnei director Codruta Baciut!
Bianca Lixandru, cls. a VII-a A