vineri, 10 iunie 2011

O excursie reusita!




Fiecare dintre noi ne amintim cu placere excursiile scolare pe care le organizam, impreuna cu colegii, la sfarsit de an scolar.
De asemenea momente s-au bucurat si elevii claselor a II-a B, a III-a B si a IV-a A.Insotiti de catre doamnele invatatoare Florina Romanti, Simona Suciu, Daniela Caliman si doamna bibliotecar Victoria Oltean au pornit intr-o aventura de o zi spre a cunoaste locuri inedite. Totul s-a intamplat chiar de Ziua Copilului, zi pe care am petrecut-o intr-o atmosfera de sarbatoare. Primul obiectiv vizitat a fost Mormantul lui Mihai Viteazul, locul in care elevii au aflat ca a fost inmormantat trupul voievodului.Imprejurimile le-au oferit posibilitatea de a se destinde si a servi masa.
Urmatorul obiectiv  a fost Muzeul de Stiinte ale Naturii si de Istorie din orasul Aiud, unde au observat multe exponate interesante.
Cel mai impresionant loc a fost insa Manastirea Ramet, unde ne-am inchinat si ne-am recules, dar ne-am si jucat.Aici , intr-un peisaj de poveste am intins masa, am organizat jocuri si am ascultat glasul naturii.Dupa ce fiecare si-a cumparat suveniruri pentru cei dragi, ne-am intors spre casa bucurosi ca am avut o zi reusita.
Va dorim tuturor o vacanta placuta cu multa amintiri frumoase!
Inv. Simona Suciu