duminică, 12 iunie 2011

Tot ce e mai frumos de-acum incepe!!!





Exista in viata momente unice! Ele nu apar atunci cand sunt programate, ci spontan, pentru ca viata e ceva firesc. Patru ani am privit in clasa mea firescul... evoluand, crescand, poate uneori cu inerente poticneli, dar sigur ca destinatia finala va fi acolo unde o doream cu totii. Zilele acestea am putut zambi privind inspre voi, pentru ca , fara sa va dati seama unii, ati ajuns exact acolo unde trebuia sa ajungeti: locul de unde puteti privi INAINTE. Depinde de voi sa o faceti frumos. Eu am incredere ca ati invatat asta intr-un mediu pe care mereu il voi numi cu mandrie Scoala Generala Nr. 2. Locul in care, si in continuare, veti fi bineveniti, pentru ca faceti parte dintr-o familie mare si selecta: cei care pot spune "PRIETENI MEREU!"
Cu timpul va trebui sa intrati in lumea "celor care nu au vreme de nimicuri". Incercati sa intelegeti insa ca "acele nimicuri" adresate sufletului curat din fiecare pot sa va faca sa traiti frumos. Nu ratati nici un moment de a fi voi insiva si renuntati la sabloanele impuse de altii. Zburati lin, dar planati cu eleganta! Si ceea ce este cel mai important: ZAMBITI! Trebuie sa va dati seama cat e de reconfortant si pentru cei din jurul vostru, dar mai ales pentru voi, sa daruiti un zambet in orice situatie. Pana la urma, umorul si capacitatea de a zambi va pot scoate din orice. Si pentru ca zambetul nu merge decat impreuna cu bunele sentimente, incercati mereu SA IUBITI! Sa iubiti tot ce va inconjoara: picurii de ploaie, firele de iarba, curcubeul, gazele, dar mai ales OAMENII!
Zilele acestea propozitia la moda este "Tot ce e mai frumos de-acum incepe!". Pentru ca "Spectacolul trebuie sa continue!"
Prof. Ioan Laslo, dirigintele clasei a VIII-a A