luni, 28 noiembrie 2016

Castigatorii concursului "Decoreaza Receptia Hotelului Privo"

In ultimele doua saptamani, clasele primare din scoala noastra au muncit de zor pentru realizarea unor braduti care vor decora receptia Hotelului Privo. Vineri, 25 noiembrie, acestia au fost ridicati de organizatori si jurizati. 
Din cei 12 braduti finalisti (realizati de elevii din mai multe scoli din oras), doi braduti sunt din scoala noastra. Acestia au fost realizati de cei 36 de elevi ai clasei a IV a A. Doamna invatatoare Viorica Rusu i-a indrumat pe cei mici in tehnica Quilling, (elevii au fost initiati in aceasta tehnica de d-na Maria Oroian, care s-a implicat activ, ca parinte, la orele de abilitati practice si cu alte ocazii cum ar fi Ziua Nationala sau Ziua Femeii) astfel incat fiecare elev a avut propria contributie la produsul final. 
Premiul pentru acest concurs este un spectacol de teatru la Teatrul Ariel, cadouri de la Mos Nicolae si o intalnire cu el (dupa spectacol), precum si doua vouchere a cate 100 lei pentru achizitionarea de materiale de la magazinul Art&Hobby. 
Festivitatea de premiere va avea loc luni, 5 decembrie, la ora 9:30, la Teatrul Ariel.

Felicitari!!!

190 de braduti asteapta sa fie achizitionati pentru a ajuta Asociația "Împreună pentru copiii cu cancer"
Copiii care s-au implicat in acest proiect au facut 
o treaba minunata.

Brăduţii copilăriei - Expoziţie cu scop caritabil

Sunteţi invitaţi la Hotel PRIVO să ajutăm copiii din cadrul asociaţiei “Împreună pentru copiii cu cancer”, prin achiziţionarea brăduţilor de Crăciun decoraţi de elevii claselor 0 – IV din Târgu Mureș, în cadrul proiectului “Decorează recepţia hotelului PRIVO”.
Elevii si profesorii de la Liceul Vocaţional de Artă din Tg. Mureș susţin și ei această cauză caritabilă, 
prin asigurarea unui program de sală adecvat 
spiritului sărbătorilor de Crăciun.