marți, 3 septembrie 2019

Festivitate de început de an școlar - 2019-2020

Stimati Părinți, stimati Invitati, Dragi Copii, Dragi colegi,


După o vacanță lungă și plină de experiențe ne aflăm astăzi la începutul unui nou an școlar.

În anul scolar2019/2020 vom avea 20 de clase la nivel primar și 16 clase la ciclul gimnazial, în total 852 de elevi. Patru clase pregătitoare cu 96 de elevi vor începe cu doamnele învatatoare: Moldovan Mirela, Gabor Alina, Márton Izabella si Moldovan Leila.

La ciclul gimnazial vor fi diriginți doamnele profesoare: Muntean Ioana, cls. A V.-a A. Marin Ioana, clasa a V.-a B, d.na prof Ionescu Judit la clasa a V.-a C și d.na profesoara Kádár Andrea Noémi la clasa a V.-a D.
Ziua de astăzi pentru unii dintre noi are o semnificație deosebită, deoarece astăzi vor trece pentru prima dată pragul școlii, astăzi vor avea prima oră cu colegii de clasă si cu doamna invatatoare. Dragi elevi din clasele pregatitoare si dragi parinti, vă dorim bun venit, să vă simțiți bine între pereții acestei școli și peste câțiva ani buni să ieșiți de aici foarte bine pregătiți pentru viață.
Un început înseamnă totdeauna și speranță. Pornim și în acest an școlar cu mult optimism, cu dorința de a schimba în bine, cu dorința de a fi mai buni.
Dorim să oferim educație de calitate, să oferim un loc unde elevii să se simtă bine și să învețe cu drag. Dragi părinti! La realizarea acestor obiective avem nevoie de un adevărat parteneriat cu Dumneavoastră. Vă invităm să fiți alături de noi și în acest an școlar, să veniți cu idei, cu propuneri pentru a crește calitatea actului educativ din școala noastră.
Dragi elevi!
Vă dorim să înțelegeți esența și rolul școlii, valorile unei educații adevărate: respectul față de cei din jur, toleranță, perseverență. Invățați, studiați pentru voi, pentru dezvoltarea personalității voastre, pentru a vă pregăti căt mai bine pentru viață!
Dragi colegi,
Sperăm să avem cu toții un an școlar bogat în rezultate, vă doresc să aveți sănătate, putere de muncă pentru a-i duce acești copiii pe tărămul cunoașterii.
Vă doresc tuturor un an școlar cu multe împliniri și multe bucurii!
Director prof. dr. Kupan Edith


































































Festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 a avut loc luni, 9 septembrie 2019, începând cu ora 9.