sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Concurs judetean: ”Mângâierea clipei...versuri rost(u)ite cu sufletul”.

Vineri, 18 noiembrie 2016, elevii Hancu Nectarie (clasa a V-a B), Codarcea Larisa (clasa a VI-a B) și Șerban Sebastian (clasa a VIII-a A), coordonați și însoțiți de dna. prof. Togănel Andreea-Augusta au participat la concursul județean de interpretare artistică din opera poeților mureșeni destinat elevilor din ciclul gimnazial, ediția a II-a, ”Mângâierea clipei...versuri rost(u)ite cu sufletul”.
Elevul Hancu Nectarie a interpretat poezia ”Mamei”, Valentin Marica și a obținut PREMIUL I (nivelul I- clasele a V-a și a VI-a)
Eleva Codarcea Larisa a interpretat poezia ”Simplă scrisoare”, Eugeniu Nistor și a obținut PREMIUL III (nivelul I- clasele a V-a și a VI-a)
Elevul Șerban Sebastian a interpretat poezia ”Iepurele șchiop”, Nicolae Băciuț și a obținut PREMIUL II (nivelul II- clasele a VII-a și a VIII-a)

Felicitări elevilor care au demonstrat că ”Pentru a exista mari poeți, este nevoie de mari cititori" (recitatori), Walt Whitman 

Mulțumim dnei. prof. Liliana Sabău pentru susținerea și ajutorul acordat  în pregătirea acestor elevi deosebiți și tuturor cadrelor didactice care au sprijinit acest demers.