sâmbătă, 23 martie 2013

200 EURO PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI CALCULATOR

Click here for more graphics and gifs!

ACTE NECESARE PENTRU PRIMIREA
A 200 EURO PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI CALCULATOR


1.      Cerere tip (se primeşte de la secretariatul şcolii) completată de unul dintre parinţii elevului;

2.      Copii xerox după buletinele de identitate ale parinţilor şi certificate de naştere (pentru  toţi copiii din familie care nu au buletine) ;

3.      Adeverinţă de venit brut pe luna martie 2013 pentru membrii din familie care sunt încadraţi în muncă, sau dupa caz cupoane de ajutor social sau de pensie; părintele care nu realizează nici un venit va da o declaraţie pe proprie răspundere în faţa notarului public;

4.      Pentru copiii din familie care sunt elevi la alte şcoli sau studenţi, adeverinţă de la şcoală sau facultate cu menţiunea că nu a mai beneficiat de 200 de euro pentru calculator.

5.      Copii ale actelor care dovedesc bunurile familiei (apartament, casă, vilă, utilaje agricole, autoturism, conturi în bancă).

6.      Declaraţie de la notarul public sau adeverinţă de la Primâria Municipiului Tg-Mureş că părinţii nu deţin teren agricol.

7.      Declaraţie pe proprie răspundere în faţa notarului că părinţii  nu au plecat din ţară pe o perioadă mai mare de 6 luni consecutive, în ultimii 2 ani. Copie după paşapoartele părinţilor. Persoanele care nu deţin paşapoarte, vor declara acest lucru în declaraţia în faţa notarului. În cazul în care părintele sau ocrotitorul legal a fost plecat în scop medical, va prezenta acte justificative.
              

NOTĂ !

În calculul venitului brut pe membru de familie, care nu trebuie să nu depăşească suma de 150 RON nu intră alocaţia de stat pentru copii, cea suplimentară şi bursa şcolară.
Dosarele vor fi depuse la secretariatul şcolii până la data de 21 aprilie 2013. După data de 21 aprilie 2013 nu se mai primesc dosare!
Se va face o singura declaraţie  pe proprie răspundere în faţa notarului unde vor fi cuprinse toate declaraţiile care nu pot fi dovedite cu acte  precum şi precizarea că părintele sau tutorele legal al elevului dispune de diferenţa de bani pentru achiziţionarea unui calculator cu o configuraţie minimă standard.