luni, 24 martie 2014

Respect pentru persoanele cu sindrom DOWN

"Mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi vineri au purtat dungi, ca să-şi arate respectul pentru persoanele cu sindromul DOWN! Mulţumim şi celor care au şi postat poze despre acest eveniment!
 În pozele ajunse la noi au participat în total 368 de persoane. Câştigător absolut este Gimnaziul Bernády. Pe poza postată de ei 240 de elevi şi învăţători sunt îmbrăcaţi în dungi! 
Implicare exemplară au arătat şi cei de la Şcoala de la Hodoşa, unde clasa I-IV, au puţini elevi, dar ca să fie şi mai numeroşi pe poză, s-au alăturat elevilor părinţi, bunici şi chiar şi un bebeluş de câteva luni toţi îmbrăcaţi în dungi. S-au mobilizat Şcoala Incluzivă nr. 1 din Tîrgu-Mureş, Asociaţia Impuls din Luduş, Liceul reformat, Liceul Unirea şi alţii de care nici nu ştim  Au fost alături de cei cu Down şi instituţii: Televiziunea Tîrgu Mureş, Ortoprofil şi Radioul Erdely FM. Chiar şi un câine a purtat dungi în această zi minunată.

Acum urmează doar să arătăm înţelegere şi respect celor cu sindromul Down în toate zilele anului la şcoală, la locuri de muncă şi în viaţa de zi cu zi. Vă mulţumim!"
Fundatia Alpha Transilvana