joi, 28 februarie 2013

"Sa stii mai multe, sa fii mai bun"


scoala altfel
Stimati profesori,
Daca doriti ca in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" sa beneficiati de BILETUL de INTRARE la peste 250 de muzee, gradini zoologice si botanice, GRATUIT pentru elevi in 3 aprilie, in cadrul actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV", va rugam sa urmati toti pasii de mai jos:
  • intrati pe http://www.zibo.ro/
  • logati-va sau creati-va cont. Aveti AICI pasii necesari pentru crearea unui cont nou. Pentru a respecta imaginea copiilor, contul este validat la sfarsit printr-un cod unic primit prin SMS. Va rugam sa ramaneti in pagina pana la activarea contului.
  • intrati pe aceasta pagina si descarcati acest BILET
  • cititi cu mare atentie nota de pe bilet!!
  • dati clic pe lista muzeelor si gradinilor zoologice partenere
    lista muzee
  • verificati in lista muzeelor si cautati muzeul sau gradina zoologica pe care vreti sa il/o vizitati. Daca muzeul dorit NU  apare in aceasta lista, atunci acest lucru inseamna ca muzeulrespectiv NU a dorit sa participe la acesta actiune si in concluzie NU ofera intrare gratuita
  • daca ati gasit pe lista muzeul dorit, dati clic pe numele acestuia, intrati pe pagina acestuia si cititi cu atentie notele de pe acesta pagina.
    Important! Anumite muzee sau gradini zoologice ofera un numar maxim de participanti. Se aplica regula "primul inscris, primul servit". Verificati daca mai sunt locuri disponibile!
  • dati clic pe sectiunea "Discutii" de la pagina de prezentare a muzeului pe care doriti sa il vizitati (si nu la pagina actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV"), verificati sa fiti logat si postati un comentariu cu numele d-voastra,  numele scolii si numarul de elevi cu care doriti sa participati. Programarea pe ore va fi facuta de reprezentantii muzeelor si gradinilor zoologice si botanice. Pentru a evita aglomerarile de la muzee, gradini zoologice,  va rugam sa respectati conditiile impuse de muzee, gradini zoologice.
  • Atentie! La unele muzee programarea se face prin telefon. Cititi cu atentie notele si informatiile de pe paginile de descriere ale acestora.
     
Pentru orice alte detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe dna prof. Daniela Christian, pe email:invatamant@zibo.ro sau tel. 0723.373856
Stimati profesori,
Daca doriti sa participati si la  "Crosul copiilor" din cadrul actiunii "Pauza de educatie fizica" prin care promovam miscarea, educatia fizica si sportul la copii, 
Va rugam tare frumos sa intrati pe pagina "Crosul copiilor",  apoi dati click pe sectiunea "Discutii" si completati cu datele cerute (atentie sa fiti logati in momentul postarii).
Mii de multumiri profesorilor implicati in actiunea "Scoala pentru o Romanie Verde"
Rezultatele remarcabile obtinute pana acum demonstreaza inca odata ca programul ecologic "Scoala pentru o Romanie Verde" este activitatea ecologica organizata in scoli cu rezultatele cele mai impresionante din Romania!
Prin implicarea deosebita a unor profesori coordonatori si elevi deosebiti, au adus in prim plan adevarti eroi si fapte remarcabile de ecologie in general, de colectare hartie si PET-uri in general.

Cum inteleg elevii din ziua de azi ecologia?!

In septembrie 2012 Zibo a demarat cel mai ambitios proiect ecologic, si anume "Scoala pentru o Romanie Verde". Proiectul s-a bucurat de un mare succes atat in randul profesorilor cat si al elevilor, scopul fiind de a recicla hartie si PET-uri, in special PET-uri de Aqua Carpatica.

Peste 92.000 de elevi din toata tara s-au mobilizat, pentru a demonstra ca se poate. Actiuni remarcabile organizate sub indrumarea  celor peste 2500 de profesori, actiuni ce merita cunoscute si promovate.