marți, 2 aprilie 2013

Felicitări, doamnă profesoară !

Vineri, 29 martie, 2013, a avut loc un eveniment important pentru școala noastră. Doamna profesoară de biologie, Alina Moldovan și-a dovedit propria valoare prin încununarea activității sale didactice de până în prezent într-o lucrare științifică extrem de bine documentată și riguros elaborată pentru obținerea gradului didactic I în învățământ.                   
Deși o cunoaștem de puțină vreme am putut să remarcăm cu toții că doamna profesoară este dascălul de excepție, dascălul mereu creativ în tot ceea ce face: predă biologia cu adevărată vocație, corectează cu grijă, știe ce să pretindă și cât să pretindă, dar mai ales știe cum să se facă înțeles și apreciat de cei din jur.
        Pentru cei care încă nu știu, doamna profesoară e diriginta clasei a V-a B, iar cu elevii clasei realizează multe activități plăcute și interesante.
        O felicităm sincer pe doamna profesoară și suntem siguri că, prin tot ceea ce face, prin calitățile pe care le posedă, prin blândețea privirii, prin noblețea sufletească pe care o are și prin
demnitatea de dascăl, învățământul românesc și cel târgumureșean are mult de câștigat.
     FELICITĂRI !!!
                                                                           prof. C. Băciuț