luni, 5 aprilie 2010

Guys.This one`s for you


Din moment ce am scris despre fete,am convenit cu cineva[Nu dau nume sa nu se arunce cu rosii in acea persoana.]sa facem o replica dedicata baietilor[Asta ca sa nu ziceti ca tin doar cu baietii.Nu fetelor.Sunt o feminista convinsa si tin mult la drepturile noastre.]Asa ca,baieti,aceasta este pentru voi:).
   Cum ziceam,m-am legat de pitsipoance.Acuma,sa fiu corecta,ma leg si de cocalari.[Cata critica,cata critica.Cititi si plangeti in continuare]
   Buuun.In primul rand ar trebui sa vorbim de aspect.Dar aspectul e partea cea mai neimportanta a unei persoane.Asa le place sa se imbrace,asa se imbraca.Paru` intins cu tepi?Sau aruncat ca o claie peste ochi. Se accepta.Insa..baietilor..de cate ori vi s-a intamplat sa aratati bine si s-aveti un limbaj de toata rusinea?
As spune ca mi-e greu sa scriu articolu` si ca-mi vin greu cuvintele din cauza ca ma inteleg asa de bine cu baietii,dar genu` despre care vorbesc eu abia daca se pot numi baieti.Denumirea de "lasi" li se potriveste mai bine.
Lasi fiindca se ascund in spatele injuraturilor,a batjocurei si a mistocariilor.Hai sa fim seriosi.Sunteti destul de mari [si inteligenti] sa puteti scoate o propozitie intreaga in care sa nu includeti organe ce nu le aveti:).Dar..intr-adevar.E asa de greu sa aperi reputatia ca va injositi sa insultati orice om ce trece pe langa voi.Sau sa fluierati dupa fiecare fata. »Papusico…asta daca nu cumva spuneti ceva care sa sune mai…colorat.Doar hey.Sunteti tari si e normal.Doar ..voi faceti legea.Cand vreti voi.Insa,cand gresiti,nu stati sa dati piept in piept cu problema.Fugiti.Plecati si nu va mai intoarceti.De aia e asa usor sa injuri.Sa-ti dai cu pumnii`n piept ca cin` esti tu.Marele cocos.Marele cocos care pleaca cu coada-ntre picioare cand e vorba de o problema reala.Marele cocos care se preface ca e prost ca nu cumva falsii prieteni sa rada de el.
   Tu..esti marele cocos,care..ca si fetele,te prostesti ca sa iesi in evidenta,iti izolezi adevarata inteligenta pentru o reputatie intre cocosi,care conteaza doar acum.Fiindca acea reputatie nu-ti va aduce un loc de munca bine platit.Nu te va ajuta sa-ti platesti facturile,nici sa-ti consolidezi candva o familie.Va arata doar ceea ce nu esti : un om adevarat !
Multi au avut de ales.Inteligenta sau reputatia.Din nefericire[pentru ei, in primul rand]au ales reputatia  .Tu ce alegi?[astept raspunsuri..]
Andreea Szabo , promotia 2007-2008