duminică, 19 septembrie 2010

Relansare cu...chef!!!

Inceputul scolii aducea mereu cu el si petrecerea de "Bun venit!", intrata deja ca o traditie la Scoala 2.Anul acesta insa petrecerea a avut si un alt scop:acela de a fi cu totii impreuna la relansarea blogului nostru, care trebuia sa primeasca o noua fata,una mai adaptata momentului.Asa ca la ora 19 fix, contorul nostru a ajuns la 0:00:00 si, in uralele tuturor, evenimentul a putut avea loc.Ceea ce ne bucura este ca in cele peste 10 luni de existenta, blogul elevilor scolii noastre(subliniez AL ELEVILOR, nu unul oficial al institutiei), a adunat peste 182.000 de accesari, lucru care ne face sa fim blog de rank 1 pe motorasul de cautare Google.Iar aceasta ati facut-o voi, cei care sunteti conectati mereu cu informatia din scoala in acest fel.Ramane sa marim echipa si sa incercam sa facem cat mai multe materiale care sa reflecte ceea ce se intampla in cea mai buna scoala din Tg-Mures.Ne bucura , de asemenea ca primim mesaje de la fostii nostri elevi("alumnii" ii numea recent cineva), multi dintre ei prezenti in mijlocul nostru si vineri la petrecere.Ei vor constitui mereu pentru elevii de acum un punct de reper, o experienta de urmat, iar faptul ca astazi fac figura frumoasa pe la diferite universitati europene, sau pe la liceele bune din oras, nu poate decat sa ne bucure.
Petrecerea s-a vrut sa fie cu muzica retro,nu intamplator.In vara, la o anumita zi de nastere, muzica respectiva a facut furori, astfel ca ideea a aparut atunci.Multumim pentru ajutor lui Dragos(DJ Dada), deoarece sonorizarea,muzica si efectele vizuale ii apartin.Si poate ati simtit diferenta de sunet, fata de alte dati.Dar mai ales va multumim voua, celor pe care abia am reusit sa  va convingem sa mergeti acasa, la final. Pentru ca, incet, incet, ati reusit sa intrati in atmosfera si sa reconfirmati faptul ca, cele mai tari petreceri se fac intotdeauna la Scoala 2.Asta e si simplu deoarece "nimeni nu-i mai bun ca noi"!

Asteptam desigur impresiile voastre,sugestiile pentru imbunatatirea continutului blogului,constienti fiind ca nu putem exista fara ajutorul celor pe care incercam sa ii reprezentam.Rubrica de comentarii va sta astfel, ca intotdeauna, la dispozitie.Tot ce va rugam este sa va semnati, deoarece credem cu tarie ca orice opinie trebuie sa fie sustinuta elegant si nu de sub protectia anonimatului.Altfel ajungem si noi ca in Caragiale ("bine,daca e anonima semnez").
Un An nou scolar plin de succes pe toate planurile!!!

11 comentarii:


Dj DinNo spunea...
cel mai tare party !!! Ma Asteapta Puiul Meu Acasa :X:X Asteptam urmatorul party cand v-om aduna 200 000 de vizualizari sau chiar mai repede :P Povestea Continua ;) :X Va urma...
adela spunea...
A fost super petrecerea Spers sa mai facem cat mai moolte anul acesta
MADDA ~ spunea...
a fost nebunie aseara \:d/.. lumea s-a distrat si e ceva normal .. chef la scoala 2 ! :)):X buna ideea cu Retro Party :) .. totusi .. ma asteapta puiul meu acasaaaaaaaa :)))\:D/
Andda spunea...
A fost foarte tare , chiar daca nu am stat la tot ! Tineti-o tot asa !
Anonim spunea...
si tu ai fost pe acol, anda? tare.
Schwartz spunea...
La multzi ani doamna profesoara si de asemenea la multzi ani Aliina:-*:DD:D si multa sanatate in continuare
bii'a spunea...
tare petrecerea:X.. si sa nu uitam "Sfarsitu'l nu'i aici" deci sper sa fie multe petreceri anu'l acesta:X
Denis Rzvi spunea...
The best party FOREVER![pentru mine:P] Sper ca si voi vati simtit bine.
Ovi spunea...
suuper party!!! abia astept urmatoarea \m/
Anonim spunea...
intr-o poza parca ii " tenisi party" :))
Ioan Laslo spunea...
anonim:)) tenisi party suna bine:)) sunt comozi:)) buna gluma,daca era si semnata, era perfect:)