miercuri, 13 ianuarie 2010

Un copil "deosebit"?

Locuitorii plantei Pluto erau in mijlocul unui experiment cand, dintr-o data, un computer a descoperit o eroare.Toate calculatoarele au inceput sa se viruseze iar ei,intrati in panica,au incercat sa rezolve aceasta greseala,dar nu au reusit.
In acel experiment era vorba de crearea unui copil,dar cu puterile pe care doar locuitorii planetei Pluto le aveau.
In urma acestei virusari,camera in care era tinut acest copil a explodat, iar incubatorul unde era tinut bebelusul a zburat in cosmos si a aterizat direct pe Terra.Aeronava a aterizat pe marginea unei sosele principale.O pereche proaspat casatorita era in drum spre destinatia marcata pentru luna de miere .Surprinsi, au vazut bebelusul in mijlocul unei gropi.Repede au oprit masina si au fugit la el.S-au uitat unul la celalt nu isi puteau imagina de unde aparuse.Au stat si s-au gandit mult ce sa faca cu micutul baiat dar,la urma urmei, s-au gandit ca totusi nu pot lasa aici un bebelas de unul singur.L-au luat in masina si au hotarat ca urmatoarea zi il vor duce la sectia de politie pentru a-i cauta parintii.Asa au si facut.Dar parintii copilului nu au fost gasiti,asa ca Ioana si Georgian au hotarat ca il vor adopta.Numele copilului a fost Raul, dar ii spuneau Micul Print.
Anii treceau iar Micul Print nici nu mai era atat de mic.A crescut si a devenit un baiat inalt cu muschii dezvoltati, blond,si cu ochii albastrii,devenise deja un adolescent.Avea tot ce isi dorea, deoarece Ioana si Georgian ii faceau toate poftele iar il iubeau ca pe propriul fiu.
Cum trecea timpul, parinti isi dadeau seama ca este un copil foarte special avea o putere foarte mare pe care nici un adult in toata firea lui nu o avea. Alerga foarte repede, iar uneori stia de fiecare data cand urma sa se intample ceva interesant. Neobisnuit,simtea cum mii de fluturi ii zboara in stomac ,iar parca un glas ii soptea pe unde sa mearga.La scoala mereu intra in bucluc si intotdeana, cei care uneori se bateau cu el,ieseau sifonati rau in urma conflictului.Parintii ii repetau mii si mii ori sa isi stapaneasca puterile. Niciodata nu isi putea stapanii insa mania,asa ca,daca simtea ca ar trebui sa se razbune,apela la puterile lui.Se baga in multe certuri,dar intotdeana iesea invingator.Oamenii,prietenii din jurul lui, au inceput sa puna intrebari .Ei au ajuns la concluzia ca Micul Print nu este un adolescent normal.Au aparut savanti care vroiau sa faca experimente pe el.Doreau sa il cerceteze.Treptat viata lui a devenit un calvar!
Uneori e bine sa ai puteri supranaturale,dar daca acest lucru iti face viata mai grea e si mai bine sa renunti la ele.Fiecare dintre noi are ceva special.Depinde doar de el sa il foloseasca doar daca este cazul.

Hamar Andrea, cls a VIII-a D