joi, 4 august 2011

Laslo Camp 2011 - Grecia

Vara lui 2011 este traita la maxim! Timp de 9 zile, 24 de persoane au participat la Laslo Camp 2011, la Nei Pori - Grecia. Marea Egee si Muntele Olimp, baia in apa cristalina si escalada catre casa zeilor s-au impletit armonios. Excursia cu vaporul catre insula Skyathos, sau plimbarea cu bicicletele spre Platamonas au constituit tot atatea motive de bucurie. Nu au lipsit desigur escalele la Marabu Club, locul de distractie din noptile de vara, jocurile pe terasa (Jannis stie:)) , plimbarea cu banana, colacul, parapanta sau skyjet-ul, inimioarele pierdute dupa baietii cei frumosi, Metaxa Party, baia in Cada lui Zeus intr-o apa atat de curata incat puteai sa o bei, sit-ul arheologic de la Dion, privelistea superba spre intreg Golful din Paleos Panteleimonas, cetatea de la Platamon si sedinta foto de acolo...
Si pentru ca tot am ajuns la "sedinta foto", am selectat doar cateva dintre miile de poze, care speram sa va faca placere:


Dragut a fost ca au participat atat elevi de la Scoala 2, cat si fosti elevi, din generatii diferite, incepand cu Gratian, care tocmai a absolvit facultatea, si terminand cu liceenii. Totul pentru ca suntem o mare familie si stim sa ne si distram! Si ar mai fi ceva: felicitarile primite de la ghida noastra pentru "modul exemplar in care v-ati comportat". Pentru ca stim sa fim, in orice situatie, OAMENI!