joi, 14 aprilie 2011

Alaturi de cei in suferinta!

Zilele care preced Sarbatorile Pascale ne fac mai mult ca oricand sa fim atenti cu cei aflati in suferinta. Clasele a VI-a B, a V-a A si a IV-a B au decis ca in aceasta perioada sa puna in vanzare obiecte de Paste confectionate de ei, iar fondurile adunate sa fie donate Paulei Andreea Hadarag, eleva a Grupului Scolar "Gh. Sincai", care in urma unui accident, are nevoie de o costisitoare operatie la coloana. Fiecare obiect achizitionat de voi sau de parintii vostri este in realitate o donatie pentru acest scop nobil. Nu este prima data cand , la ideea prof.Mihaela Belean, se fac asemenea incercari de a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Pe mine personal de data aceasta m-a cucerit imensul interes pe care cei implicati il au. E o mica lectie de viata, pe care uneori e bine sa o primim. Merita sa-i vedeti cum numara zilnic fondurile stranse si cat sunt de mandri de munca lor! Iata si textul de la care a pornit totul:

Mă numesc Hădărag Paula Andreea, am 18 ani şi sunt în clasa a XII-a la Grupul Şcolar Gheorghe Şincai din Târgu-Mureş.
În data de 12 aprilie 2009 am avut un accident de maşină, în urma căruia am suferit o fractură de coloană ai am rămas paralizată.
Din cauza cheltuielilor prea mari pe care le au părinţii, aceştia nu au posibilitatea de a-mi plăti tratamentele necesare pentru kinetoterapie, orice ajutor fiind binevenit.
CONT BRD  IBAN
RO09BRDE270SV32841502700