luni, 23 noiembrie 2009

Obiceiuri la moda...

Moda e tot timpul la...moda!!!... Ne imbracam pentru noi si pentru ceilalti:nici modestie,nici extravaganta,nici ca ieri,nici ca maine,ca astazi!...intotdeauna cu zambetul pe buze!
Cand vine vorba de moda,trendul este ceea ce "se poarta" la vremea respectiva. In mod evident,este foarte usor sa fii la moda prin cumpararea celor mai noi haine de pe manechinele din mall-uri,metoda aplicata si de elevii scolii noastre,care incearca sa fie cat mai fashion.
Moda in scoala 2 nu cuprinde numai vestimentatia eleviilor.Iata cateva dintre lucrurile care sunt la moda in scoala noastra :telefonul care suna negresit in timpul orelor:) sau cornul si laptele care este dorit mai ales de elevii claselor a 8-a…:))
Sa ne amintim de petrecerea din vineri 13,unde am surprins un detaliu minor care cu siguranta a devenit un trend.Majoritatea fetelor aveau acadele colorate(genul pe batz:).Dupa cum stiti moda e trecatoare ,asa a fost si cu bomboanele.Astazi sunt istorie...Dar pozele au ramas: ia priviti!Daca nu e foarte clar:dati click pe poza si va veti convinge:)