sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Saptamana hranei sanatoase…


Sub acest generic au avut loc,in marea majoritate a claselor V-VIII din scoala noastra,ore de dirigentie cu tematica…culinara.La final, toate aceste clase s-au intrecut, prin reprezentantii lor, intr-un concurs de platouri formate exclusiv din legume si fructe. Au iesit adevarate bijuterii, iar juriul a avut mult de furca pentru a alege castigatorii. La final,platourile au fost donate unor fundatii de binefacere.



Atata dibacie exista uneori in mainile cele mai harnice.Era firesc sa apara apoi si rezultatele:adevarate opere de arta...culinara!

Reteta secreta:
o lingurita de dragoste,doua picaturi din esenta de fericire,un kilogram de vointa,zece picaturi de aroma de bucurie, si...muuuulta, foarte multa prietenie!


Iata si una din prezentarile facute(apartine clasei a VI-a B):
"Un platou frumos ornat/La nevoiasi bun de donat...Ratuste, barcute, copacei/Din legume,pentru ei./Apa proaspata si pura/Am luat-o din natura./Copaceii cei voiosi sunt si foarte sanatosi./O fapta buna am facut/Si un zambet am vazut...De indata ce-ti gusta/Nimic nu veti mai incerca...si premiul pe data nu-l veti da!
Dirigintii sunt mereu alaturi de reprezentantii claselor lor. Este si cazul d-nei prof.Codruta Baciut, una dintre cele mai iubite profesoare din scoala noastra.

Imaginatia nu tine de varsta.Au demonstrat clar acest lucru cei mai mici dintre participanti,elevi ai claselor a V-a,care s-au intrecut pe ei insisi.Priviti aici seriozitate si harnicie!

Prezenti la "Fundatia Cezara",elevii scolii au oferit rezultatele muncii lor si au avut surpriza placuta de a vizita o expozitie facuta din creatiile celor care isi desfasoara activitatea in cadrul fundatiei.Elevii au fost impresionati de cele vazute si au inteles ca fiecare dintre semenii nostri are calitati care merita a fi scoase in evidenta.Mai mult,au invatat ca uneori sufeltele oamenilor pot fi bogate si curate,chiar si cand,la prima vedere,avem de a face cu persoane lipsite de sansa.