luni, 30 noiembrie 2009

Opinii despre blog ale fostilor elevi...

Bravo copii ! Foarte tare din partea voastra ! Stiu cum sta treaba cu lucratul la asa ceva si va felicit ! Ati facut treaba buna ! Acum... tot ce va pot ura este succes !Ah... am uitat sa mentionez : SI EU AM TERMINAT LA 2 !!! SI SUNT MANDRU DE ASTA !!! ;) spor !(Alex. Marginean)

Universul în construcţie pe care l-aţi imaginat e unul promiţător, cu siguranţă. Spune multe despre voi ca şi COPII, despre profesorii voştri ca OAMENI. E o veritabilă lecţie de copilărie pe care am înţeles-o şi pe care promit să o învăţ. Nu sunt pe principiul „a învăţa pe de rost”, dar lecţia asta merită tocită. Un singur îndemn am pentru voi: ZBURAŢI! Aveţi deja aripi... (Diana Ola)

V-am descoperit şi eu azi blogul şi mi-aţi smuls un zâmbet. Ştiu că poate părea puţin, dar e tot ce aţi însemnat pentru mine şi noi ca generaţie: fericire şi sentimentul că aparţii undeva.
Mulţumim Şcoala 2!
Să auzim doar la fel de bine;D(Oana Ungur)

Foarte simpatica ideea! dupa cum spuneam mereu Scoala 2 e misto prin oamenii ei! sunt fericita cand aud de locul in care mi-am petrecut primii 8 ani de educatie formala imbinata in mod subtil si eficient cu cea non formala! inca imi pomonesc super proful de istorie de fiecare data cand imi aduc aminte de scoala generala!!
va salut cu drag si va sustin, Ralu Medesan


Discutia zilei...pe messenger:)
bubu Mircea: niciodata nu am zis ca altii mai mici ca mine in varsta nu vor fi la fel de buni ca generatia mea
bubu Mircea: eu sincer sa-ti zic
bubu Mircea: cand am vazut site-ul facut
bubu Mircea: si mi-ai zis ca doar ei au facut totul
bubu Mircea: uite...eu am lucrat mult in domeniul IT, si crede-ma ca munca ce au facut-o ei nu e de un copil de 13 14 ani
ioanlaslo: ador sa vad cum mitocania nu mai prinde ca acum...e altceva "la moda"
ioanlaslo: intelegi?
bubu Mircea: da...stiu ce zici
bubu Mircea: da
bubu Mircea: chiar e
bubu Mircea: crede-ma Nelu
bubu Mircea: ca eu cand am vazut site-ul
bubu Mircea: cu meniu
bubu Mircea: etc etc
bubu Mircea: m-am mirat
ioanlaslo: pai eu cum crezi ca am ramas?dar nu m-am mirat:stiu ce pot elevii mei!trebuie doar sa s eporneasca si ramaine totdeauna surprinsi de rezultate.
ioanlaslo: si de ce crezi ca i-am incurajat?
bubu Mircea: si cand vedeam si ce postari fac...
bubu Mircea: pai oameni din ziua de azi cu diploma de facultate nu sunt in stare sa realizeze asemenea postari din punct de vedere gramatical si mai ales tehnic
ioanlaslo: asta ma face sa fiu bucuros ca am elevi adevarati
ioanlaslo: e singura faza care ma mai tine la scoala
bubu Mircea: sa stii ca si ai
bubu Mircea: oricum...jos palaria pt ce au facut!(Mircea Rechesan)

Va spun acuma din postura de student, ca anii din generala 2 au fost niste ani superi, bineinteles "intretinuti" de niste profesori super.
liceul o fost tare (acuma as vrea sa mai fi durat) ... facultatea .... no comment ... dar anii din 2 nu o sa-i inlocuiasca nimeni. Daca sunt intrebat la ce scoala am fost (poate, se mai intampla)....spun cu mandrie "generala numarul 2 cum cobori din Dambu" :))).
Pe scurt ce vroiam sa zic, ii sa va bucurati de anii petrecuti acolo, sa nu treceti prin ea ca printr-o ... scoala. nu va fie frica sa comunicati cu profesorii... sunt cei mai cumsecada si intelegatori oamenii. Sa nu aveti niciodata impresia ca au ceva cu voi si nu ezitati sa le cereti ajutorul.
incep sa ma repet deja...
Sper ca m-am facut inteles... is foarte bucuros ca am vazut blogul asta ... si vreau sa zic atat de multe dar e foarte greu sa le leg... :P(Cosmin Toncean)

Cioloboc Aurel Septimiu fost elev al Scolii Gen. nr.2 si unul din elevii lui Laslo Ioan din prima generatie a lui in care a condus o clasa la Sc.Gen.nr 2 ar trebui sa il luati exemplu pe "Dirigu'" cum ii ziceam noi si sa vedeti ca peste ani nu o sa va para rau.Cei care il au pe el diriginte sunt si vor fii cele mai tari clase din scoala:D fiti alaturi de voi si continuati sa fiti primii la invatatura sau in orice activitate extrascolara pe care o demarati.Succes!!!

.....MAh....dapai si rubrica asta ii faina...... va ganditi si la fostii elevi....si in general blogu' ii tare misto....si gasca la fel....Sunt mandru ca am terminat la 2......ca nimeni nu-i mai bun ca voi..:P:P....si noi...va tuc pe toti:*:*(Dragos Berta)

In calitate de fosta eleva a Scolii Generale Nr. 2, elevilor nu le pot spune decat sa se bucure de scoala din plin si de profesorii minunati de care au parte, caci sunt unici! Felicitari pentru realizarea unui blog interactiv care sper ca va atrage o mare comunitate de elevi! Toate cele bune si multa putere de munca!(Oana Dascal)

Erau 7-8 ore pe zi dar parca nici nu simteam cum trec. Spre deosebire de liceu unde dupa 2-3-4 ore deja abia asteptam sa plec acasa. Intradevar unii dintre cei mai frumosi ani din viata in care campionatele de fotbal erau asteptate mai mult decat orice. aaa da si excursiile cu domn prof' de isto erau exact ceea ce aveam nevoie. Nici acuma nu pot uita dupa atatia ani excursia de la Sovata din cabana Furnica daca bine tin minte. Au fost 2 sau 3 zile de excursie in care n-am dormit deloc.
O intrebare pentru Domn prof de isto :
Mai tineti minte in acea excursie dupa prima noapte de "petrecut" pe la 5 dimineata cand toata lumea era rupta de oboseala si dormeam cu totii,dvs cu inca vreo 2 complici a-ti pus boxele alea imense in mijlocul cabanei si ati dat la maxim "ROMANIA TREZESTETE" ? cea mai nervoasa la faza asta era profa' de educatie :))
...oricum frumosi ani !(Ovidiu Velcherean)

tamara: la inceput mi-o fost greu pana sa invat suedeza si am zis ca asa nu merge, si am invatat ft repede suedeza si atunci am vazt cat de usor merge daca iti dai un pic silinta si interesu
tamara: si in plus
tamara: nu pot sa ma plang ca ii greu
tamara: ca nu ii deloc
tamara: si mi-am dat seama ca rau am facut in Romania ca nu prea am invatat , pt ca tot ce am inv acolo , acuma repet aici(Tamara Roman)