vineri, 27 noiembrie 2009

Ganduri...cu gropitza!

Viata este un risc asumat. Este ca un regat.
Raul poate da navala oricand , iar singura persoana care poate impiedica acest lucru este un prieten adevarat .
Acesta nu poate fi comandat de pe internet ,ci poate fi chemat doar prin bunatate , sacrificiu si dorinta care nu poate fi stinsa nici cu cinci tone de greutati.
Desigur poate provoca adesea numeroase dezamagiri, greutati care nu pot fi vindecate nici cu cel mai scump medicament din lume .Rana ramane in suflet,pana este obligata sa plece.
Uneori, viata poate fi urata.Poate fi mizerabila.Poate fi imbunatatita, sau inrautatita pe mai multe cai.Capriciile,fitzele,pretentiile prea mari sunt atunci esentiale.
Uneori, in atitudinea oamenilor se observa doar ignoranta si nepasare.Cu trecerea
timpului, poate se va schimba atmosfera dintre ei in bine,sau,dimpotriva,poate se va inrautati.Aceasta depinde numai si numai de ei!
Pentru a trece peste obstacole, e nevoie de putin ajutor,pe care nu il
poate acorda decat un prieten adevarat.Prieteni falsi,cu doua fete,sunt destui. Catziva au asa un talent inselator,ca nu mai stii care iti e prieten adevarat si care nu.Asta e lucrul cel mai trist.Multi se gândesc, cum pot fi unii oameni asa de rai...
Sentimente de invidie,gelozie...iar de aici se ajunge la ură.Personal, incerc sa ocolesc aceste subiecte,alungand gandul rau.Altii in schimb, incearca sa atraga aceste ganduri.Probabil ca,si in viitor,se va intampla si acest lucru.Momentan,singura vie este SPERANTA.


Cristiana Salagean ,clasa a VII-a A