joi, 14 octombrie 2010

Atunci cand trecutul se intalneste cu prezentul...



Astazi, joi, 14 octombrie 2010, elevii clasei a 5-a A au avut parte de o ora de dirigentie care a iesit din tiparele cu care ne-am obisnuit. La initiativa doamnei diriginte Krisztina Enescu, absolventii de anul trecut ai clasei a 8-a A au facut o vizita surpriza celor mai mici boboci.
Ora a fost interactiva si s-a desfasurat sub semnul emotiilor, curiozitatii si nostalgiilor.
Asezate fata in fata, cele doua generatii au inceput depanarea amintirilor – cei din a 8-a – si tirul intrebarilor – cei din a 5-a.
S-a discutat despre cele mai frumoase amintiri pe care le-au avut in cei patru ani alaturi de doamna diriginta, dar si despre cele mai putin frumoase momente care, chiar si acelea le trezesc dorul de clasa de care s-au despartit nu de mult.
Doamna diriginta a subliniat importanta
prieteniei, scotand in evidenta legaturile care s-au inchegat intre elevii dansei, legaturi care dureaza pana astazi.
Fiind o discutie libera, a venit momentul ca fiecare sa-si recunoasca “greselile trecutului”… A fost o discutie emotionanta deoarece fiecare si-a deschis sufletul in fata celorlalti.

Cei mici au absorbit ca un burete toate cuvintele invitatilor lor si au pus intrebari care mai de care mai nastrusnice.
Suntem siguri ca va ramane o ora de neuitat pentru toti si, mai mult decat atat, o confirmare (daca mai era nevoie) a calitatii de dascal exceptional de care a dat dovada mereu doamna profesoara Krisztina Enescu.

P.S. Doamna profesoara multumeste din suflet elevilor din clasa a 9-a pentru ca au raspuns cu totii invitatiei dansei si ii asteapta mereu cu drag ori de cate ori simt nevoia unui sfat, a unei vorbe bune, sau, de ce nu, a unei simple imbratisari.