duminică, 31 octombrie 2010

Halloween-ul la Scoala 2: o reusita!


Halloween la clasele a VI-a A si VII-a B

            Muzica, dansul si expresia   “ Happy  Halloween “  au fost  “in top” in seara de 28 octombrie.
            Cu ajutorul celor trei baieti  (din clasa a VIII-a A)  “pusi pe muzica”  plus  jocurile propuse de diriginta clasei a VI-a A , Diana Pitea, am reusit sa obtinem o atmosfera in stil Halloween. Desigur ca nu am practicat trick –or- treat din clasa in clasa,  dar totusi ne-am simtit bine.
            Costumele infricosatoare cum ar fi  vampiri, vrajitoare, cat-women,  zombies, Dracula, tiganci si chiar  “moartea” , i-au ingrozit pe cei prezenti.
            Desigur ca data viitoare  ne vom stradui sa facem Halloween-ul mult mai infricosator. Dar pana atunci, Happy Halloween!

                                         Clasele a V-a A si B de Halloween


Si anul acesta petrecerea de Halloween, dedicata prin traditie elevilor claselor a V-a, a fost o reusita.Numeroasele concursuri organizate(inghesuiala mare la ele:) ),muzica si voia buna, costumatiile care mai de care mai bine adaptate evenimentului, dar si aportul a patru dascali tineri, "pe o minte cu elevii lor", au reusit sa antreneze pe cei din clasa a V-a A si clasa  V-a B intr-o petrecere foarte frumoasa. Fie ca au mancat "mere crantanite", fie ca au "navigat pe cate o insula misterioasa", sau au cautat bomboanele "demente", fiecare a intrat in atmosfera si a trait o seara de neuitat.Desigur insa ca instantaneele surprinse spun mai mult decat 1000 de cuvinte:da clik pe fiecare dintre ele!