duminică, 11 septembrie 2011

UN NOU INCEPUT! BECSENGETÉS 2011


Septembrie e luna noilor inceputuri, a proiectelor(care se vor de succes!), a innoirii. Poate suna ciudat sa vorbim de innoire toamna, dar la scoala tocmai toamna e ceea ce in alte locuri e primavara, anotimpul noului inceput. Roadele muncii le culegem vara! 
Un nou septembrie, un nou inceput! Vorbim de deja celebra "Back to school", atat de celebra , incat ne-au furat-o magazinele de rechizite pentru reclama :)). Dincolo de reclama, avem speranta ca toate vor fi bune. Chiar daca avem o curte la fel ca anul trecut, chiar daca acoperisul sta sa ne cada in cap, chiar daca ne-am saturat de eternele promisiuni( ramase promisiuni), chiar daca e confruntam zilnic cu "criza invatamantului", zilele acestea nu pot sa nu fie zilele optimismului. Veniti voi, elevii nostri, dupa o vara senzationala, cu multa pofta de viata si cu energia aceea care ne face sa uitam de orice alte probleme. O sa va vedem mari ( doamne , totdeauna realizezi toamna cat de mult cresc elevii tai!), zambitori, plini de elan... Iar asta ne va face si pe noi doritori de munca.
Va pregatim cateva surprize( placute desigur) pentru acest an scolar (toate la timpul lor, altfel nu mai sunt  "surprize"). Sunt convins ca si voi aveti cateva in ghiozdane... Si sper sa fie si acelea placute :)) Nu pot sa nu am un gand bun aici pentru clasa pe care o preiau, a V-a B, clasa in care imi pun mari sperante si care sunt sigur ca va fi ceea ce imi doresc in scurt timp.
Am sa adaug doar atat: UN AN NOU SCOLAR PLIN DE SUCCESE! E urarea noastra, a tuturor dascalilor catre voi. Iar pentru prima zi de scoala, sper sa reusesc sa adaug pe aceasta pagina cuvantul de deschidere pentru anul scolar 2011-2012 rostit la festivitate de directorul institutiei noastre de invatamant, prof. Codruta Baciut. Festivitatea are loc luni, incepand cu ora 9, in curtea scolii.
prof.Ioan Laslo

Kedves tanártársak és diákok!

2011. szeptember 12-én reggel 9 órakor újra megszólal iskolánk csengője, hogy hívjon bennünket egy új tanév megkezdésére.
Mint minden kezdet idején bizonyára vannak, akik izgalommal várják az újat, vannak, akik félnek, és vannak akik szívesen meghosszabbítanák a vakációt még néhány hónappal. Azonban mindennek meg van  a rendelt ideje, így a tanulásnak is! A nyári élményekkel és napfénnyel feltöltődve vágjunk neki az új tanévnek, hogy minél több tudást és bölcsességet begyűjthessünk a tarsolyunkba. Ígérjük, hogy a tanulás mellett lesz alkalmunk kikapcsolódásra, szórakozásra is. Már készítjük is számotokra a meglepetéseket... de jöhettek ti is ötletekkel.
Útravalónak egy igét ajánlanék figyelmetekbe: "Az értelmes szív tudásra törekszik." Péld 15,14

Kívánok mindenkinek sikerekben gazdag, örömteljes új tanévet!
Simon Imola vallástanár