vineri, 9 septembrie 2011

VAKÁCIÓS BIBLIAHÉT




2011. szeptember 5-9. között zajlott délutánonként az Alsóvárosi Református Templomban a Vakációs Bibliahét. Az idei programnak a szerzők a "Vigyázz! Kész! Rajt!" nevet adták, amely már utal arra, hogy a bibliai történetek, énekek, és kézimunka mellett sok játékot is tartalmazott. Csapatversenyekre is sor került, de volt rajzverseny, és minden jelenlévő részt vett az Igazember-bajnokságban, melyet a végén emléklappal és egy kis ajándékkal díjaztunk.
A programon naponta kb. 100 gyerek vett részt, óvodástól VII-ik osztályosig, akik közül nagyon sokan iskolánk diákjai. A vidám hangulatú tevékenység lebonyolításában iskolánk nagyobb és volt diákjai segítettek.
Köszönjük a KOEN Alapítványnak és az Alsóvárosi Egyháznak a program megszervezéséhez és lebonyolításához nyújtott segítséget!


Simon Imola-Zsuzsánna vallástanár

Între 5-9. septembrie s-a derulat programul Săptămâna Bibliei la Biserica Reformată III, din strada Luduşului. La această acţiune au participat 100 de elevi de la grădiniţă până la clasa a VII-a, dintre care mulţi sunt elevi ai şcolii noastre. Activităţile au avut loc între orele 16-18,30, şi au fost foarte variate: povestiri biblice, cântece, lucru manual şi jocuri. La derularea programului au ajutat elevi din clasele a VIII-a şi foşti elevi ai şcolii.