sâmbătă, 26 februarie 2011

A IV-a A si a II-a A la concursuri interscolare


Afară iarnă, în suflete primăvară!
In  25.02.2011, în marea sală de sport a Gimnaziului ,,Liviu Rebreanu’’, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanţi la concursul Naţional ,,Lumina Math’’ .
Cei doi participanţi la acest concurs din clasa a IV-a A, înv. Rusu Zita-Kamelia, au realizat un punctaj frumos clasându-se pe locurile II şi III la nivelul judeţului. Au demonstrat încă o dată că munca serioasă de pregătire sistematică şi perseverenţa îşi arată roadele aducând mulţumire propriei persoane, părinţilor şi dascălilor, făcând cinste şcolii lor. 
Evaluare în educaţie limba română- 26.02.2011


Cinci elevi din clasa a IV-a A, înv. Rusu Zita –Kamelia, alături de colegii lor mai mici din clasele a II-a, s-au trezit şi sâmbătă mai devreme, au părăsit căldura

aşternutului primitor, pentru a participa la Evaluarea în educaţie- disciplina de evaluare –limba română. Participă la a II-a etapă veseli, încrezători şi curajoşi .

Dupa rezultatele foarte bune obtinute saptamana trecuta la Concursul Nastasescu - matematica, elevi ai clasei a II-a A ai scolii noastre s-au prezentat, sambata, 26 februarie 2011, la proba de limba romana a aceluiasi concurs.
La iesirea din sala de concurs, din nou multumiti de faptul ca au participat la inca un concurs "mai altfel" decat cele organizate in 
clasa, copiii vor astepta nerabdatori rezultatele si, bineinteles, si alte provocari!