luni, 21 februarie 2011

Concursul Nastasescu


O zi plina de emotii pentru 16 elevi ai clasei a II-a A care, insotiti de invatatoarea lor, Viorica Rusu si parinti, s-au prezentat sambata, 19 februarie 2011, la Gimnaziul "Dacia", pentru a participa la concursul "Evaluare in educatie la matematica - Nastasescu".
A fost primul lor concurs "in afara scolii", de aceea si emotiile au fost mai mari, dar, dupa aproximativ 60 de minute de "munca", au iesit din sala de concurs cu zambetul pe buze si increzatori ca vor obtine punctaje cat mai mari.
Speram ca rezultatele lor vor fi dintre cele mai bune si ii vor ambitiona pentru a participa si al concursurile care vor urma.
Felicitari tuturor!
* Desigur, la concurs au participat si elevi de la alte clase ale Scolii 2.


Printre acele,,alte clase “ de la Şcoala Generală Nr.2 care au participat la ,,Evaluare in educatie-matematică’’ se numără şi 8 elevi din clasa a IV-a A , înv. Rusu Zita-Kamelia . Ei sunt la a doua participare(etapa a II-a) din acest an şcolar.Merită laude şi numai pentru faptul că au avut plăcerea şi curajul de a participa la acest concurs . Emoţii, voie bună, încredere...într-o dimineaţă mohorâtă de sâmbătă!