marți, 22 februarie 2011

La teatru...


Un inceput de saptamana foarte placut pentru elevii ciclului primar al scolii noastre care, impreuna cu invatatoarele lor au participat la spectacolul de teatru "Praslea cel voinic si merele de aur", prezentat in Sala mare a Palatului Culturii din Tg Mures.

A fost o participare de-a dreptul activa a copiilor, acestia dialogand cu personajele, aplaudand cu multa putere toate momentele placute vizionate si ajutand chiar personajul preferat in indeplinirea telului propus, asa incat, in final, binele sa invinga raul si totul sa se termine cu bine.
A fost o activitate distractiva, dar in acelasi timp si educativa, basmul vizionat facand parte si din lecturile care trebuie citite de scolarii ciclului primar de la sectia romana.
Asteptam cu nerabdare si alte provocari de acest gen!


Alături de celelalte clase de la ciclul primar, elevii clasei aIV-a A , înv. Rusu Zita-Kamelia, au vizionat un spectacol de teatru , spectacol ţinut pe scena sălii mari - Palatul Culturii. 
Elevii clasei au simţit o adevărată plăcere să se reîntoarcă în acest frumos lăcaş de cultură, având de această  dată bucuria de a urmări şi un spectacol. Prima vizită la Palatul Culturii a lăsat o puternică impresie asupra lor.Şi-au exprimat dorinţa de a reveni ori de câte ori vor avea ocazia.