sâmbătă, 26 februarie 2011

Concurs Media Kinder


         Elevii claselor a -V-a A, a-V-a B si a-VI-a A  au participat la Concursul National de Cultură Generală Media Kinder, organizat de asociatia Media Kinder. Această asociaţie a invitat copiii să descopere mai multe despre Viaţă prin imagini şi benzi desenate. În lumea lor, tot mai ocupată de televizor şi calculator, trebuie încurajată lectura prin imagini însoţite de text.
        Concursul s-a desfăsurat pe parcursul a 90 de minute si a constat într-un test grilă (25 întrebări) si o probă de creatie (compunere cu titlul “Un vis împlinit”).
          Toti participantii la concurs vor primi câte o diplomă de participare, iar echipele câstigătoare vor fi premiate în data de 1 iunie 2011. Cea mai buna echipa participantă la nivelul unui judet va participa la etapa specială a concursului ce se va desfăsura în luna mai a anului 2011. Echipa câstigătoare a etapei speciale a Concursului National Media Kinder va primi un premiu, în cadru festiv, din partea partenerului oficial al concursului.

           Concursul National Media Kinder urmăreste stimularea motivatiei elevilor pentru învătare. Copiii formează echipe de câte 3 participanti, iar succesul lor depinde de modul în care comunică si lucrează în echipă.

           Rezultatele concursului, Etapa Naţională vor fi afişate pe site-ul www.mediakinder.ro în perioada 13-15 aprilie 2011.
           Toată această activitate este coordonată în scoala noastră de prof. Bucur Laura, fiind sprijinită de dirigintele claselor participante.