vineri, 18 februarie 2011

FARSANG !!!!!!

2010. február 19-én, szombaton délután tartjuk iskolánk farsangi mulatságát a Deus Providebit Házban. Ez az alkalom, amely lassan hagyománnyá válik, a felső tagozaton tanuló magyar diákok közös ünnepsége.
Ez a nap a jókedvé, a mulatságé, a bolondozásé! A szépen megterített és dúsan megrakott asztalok mellett, a vidám és mókás jelmezek kavalkádjában, a humoros jelenetektől derűs hangulatban, a zene szárnyain megfeledkezünk mindennapjainkról és átadjuk magunkat a vidám ünneplésnek.
Azt hallottuk, hogy az osztályok már lázasan készítik a jelmezeket és ismétlik a jeleneteket! A készülődést egy kis emlékeztetővel is segítjük, nemsokára képeket láthattok a tavalyi farsangról!
Mindekinek jó hangulatú, vidám készülődést kívánunk!


Sarbatoarea este deja o traditie a scolii noastre, de cativa ani locul sau de desfasurare fiind Casa Deus Providebit. De fiecare data, se aranjeaza o masa festiva cu bunatati, se prezinta costumele traditionale si fiecare clasa are un moment al sau (o sceneta, un dans etc). Totul se finalizeaza cu dans! Desigur premiile nu lipsesc, iar buna dispozitie, nici atat!