vineri, 10 februarie 2012

La sanius in Cristesti



            Intr-o zi frumoasa de iarna, cum nu se mai vazuse pana atunci, cristale mari si pufoase de zapada cadeau lin clatinandu-se ametitor peste orasul acoperit cu o patura alba.
           Imbiata de primele raze de soare, care te ademeneau catre partia inca neatinsa de sanii,am hotarat sa-mi invit colegii din clasa a V-a B si pe dirigintele nostru, prof. Ioan Laslo pe partia din Cristesti.M-am bucurat ca au venti si alti prieteni de-ai nostri! Zapada neteda si fina a fost strapunsa de saniile jucause, care alunecau cu mare viteza.Pana si vremea a fost de partea noastra,deoarece soarele avea o sclipire aparte in acea zi: te mangaia cu atata blandete incat nu mai simteai durerea cauzata de miile de cazaturi. Dupa un timp,nu mai aveam putere sa urcam pe partie care parea tot mai abrubta. Dar o felie de pizza si un ceai cald ne-au dat energie sa facem multe poze, sa ne bulgarim si sa facem “trenuletul cu probleme”.
          Incet, soarele isi mai ascundea cate o raza, iar noi, cu cate un pas marunt ne indepartam de o minunata zi de iarna pe care nu o vom uita niciodata.
 Teodora Muresan , cls. a V-a B
PS: Si pentru ca ne simtim mereu bine impreuna, azi am decis ca ar trebui sa mergem cu totii sa cautam "Insula misterioasa", la Cinema City! A fost inca o dupa amiza in spiritul "prieteni mereu"!