duminică, 19 decembrie 2010

IN VIZITA LA SANDOZ


          16 decembrie 2010 - o zi deosebita pentru elevii clasei a II-a A care au fost invitati sa viziteze fabrica de medicamente SANDOZ, invitatie facuta de doamna Camelia Florea, cea care conduce aceasta societate si care este, in acelasi timp, mama colegei lor, Ana Florea.
          Inainte de a incepe vizita, copiii s-au echipat cu halate, bonete si botosei, pentru ca in fabrica trebuie pastrata o curatenie deosebita.
          Condusi de catre doamna Florea, ei au vazut cum se omogenizeaza prafurile care apoi formeaza capsule, tablete si suspensii, au vazut cum aparatele farmaceutice formeaza blistere si flacoane cu suspensii, precum si ambalarea lor in cutii de carton. 
          Au fost invitati apoi la o masa copioasa, urmata de sarbatorirea zilei de nastere a Anei, cu tort si suc si multe urari de “La multi ani!”.
          Copiii au rasplatit gazdele acestei activitati colindand si aducand atmosfera sarbatorilor de iarna in incinta fabricii de medicamente. 
          Bineinteles ca si colinda lor a fost rasplatita, fiecare primind din partea firmei cate un penar foarte bine echipat.
          Intreaga clasa, impreuna cu  inst. Viorica Rusu si  Renate Vlad, educatoarea din urma cu un an a multora dintre copii, au multumit Cameliei Florea si colectivului SANDOZ pentru reusita activitatii.