luni, 6 decembrie 2010

Calugarii's Back !!!


       Poate va mai aduceti aminte de celebrul basm cu calugarii ucigasi [ stiti voi...aia care furau copii si le scoteau organele sa le vanda prin strainatate] eh iata ca a trecut aproape 1 luna de la materialul aparut despre acesti calugari cam pacatosi care au devenit vedete. Chiar si dupa o luna de la apogeul basmului [ il numesc asa deoarece are toate caracteristicile unuia ( traiasca doamna prof. Codruta Baciut ) ] acesta continua sa faca ravagii prin tara ! Daca tot a inceput, se pare, ca de pe langa Medias...tin sa va anunt ca povestioara noastra a ajuns pana prin Timis si imprejurimi ! 

       Acum cateva zile,dupa scoala, ma uitam si eu cam pe la ce subiecte este accesat blogul nostru si am avut parte de un soc ! In ultima saptamana blogul nostru a fost gazda multor accesari mai ales de pe domnu' Goagal cu tema " calugarii traficanti de organe "... ca mai apoi sa aud ca povestioara a ajuns la urechiile lui Dan Diaconescu si, in mod deloc surprinzator, ceea ce era la inceput un banc, a devenit un serial "cu totul aparte" [ gen Elodia care a ajuns pana pe la episoadul 280 si nu mai dadea Domnu’ sa se termine ], care a debutat seara trecuta la OTV! De acum sa te ti, frate!:))Totul va fi senzational,in direct, inregistrat in reluare:))
Va las sa va delectati cu cateva printscreen-uri,care exprima cel mai bine nebunia oamenilor dupa acest subiect !Sau credulitatea unora.Dati click pe ele sa le mariti! Subiectul este dezbatut si pe Tpu !

Dragos Moldovan, cls VIII-a A