miercuri, 17 noiembrie 2010

“Calugarii” *

MOTTO:
"dan_sorin_emil: e adeva rat am vazut masina
dan_sorin_emil: !!!!!!!!!
dan_sorin_emil: duba alba de franta
dan_sorin_emil: credeti?"
"Un medic si 4 Calugeri si o duba! pana acum in zona Muresului peste 30 de copii in varsta de 7-15 ani au fost gasiti cu organele furate!!!! Atentie cum umblati pe strazi MESS. DA MAI DEPARTE CA E FOARTE IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!!! (NOT FAKE !!)"
"Astia din mureseni azi au fost vazuti la ora 18:00 A fost Furata o fetita de 5 ani . Fetele si Baieti aveti grija la ora 8 sa fiti deja in casa [m] da mai departe URGENT!!!!!"(nota:greselile de ortografie apartin autorilor celor doua mass-uri)
******************************************************************
Cred ca toata lumea a auzit de celebrii “Calugari”.Asa  zisi traficanti de organe ,au dat mai multe lovituri ,dar numai ei stiu de ele chiar daca lumea sustine sus si tare ca s-au gasit numeroase cadavre.
In 6 noiembrie dau prima lovitura in Iernut unde rapesc doi copii din fata unui supermarket ,iar ziua urmatoare intr-un cunoscut parc din Ludus se gasesc cadavrele celor doi ,cu organe lipsa, acoperite de frunze.Tot in seara de 6 noiembrie se gaseste cadavrul unei domisoarea ,acoperit de frunze si fara organe.
In seara de 11 noiembrie langa o renumita zona din Ludus se gaseste un nou cadavru.
“Calugarii” se plictisesc de acest orasel si avanseaza spre Targu Mures.In drum spre oras acestia se opresc in parcare la Auchan si incearca sa rapeasca un copil ,dar fara success.Dupa vreo doua paharele isi fac curaj si rapesc un copil din Mureseni de langa mama lui.Dupa o zi intr-o padure se gaseste o masina abandonata cu cadavrul copilului,fara anumite organe.
Pana aici suna tragic,chiar de nepovestit,dar politia cred ca nu are habar de nimic,nimeni nu e in alerta desi “calugarii” isi continua macelul.Logic,ar trebui ca politia sa ia masuri in acest caz si sa anunte domnisoarele din oras,copii si nu numai,sa inceteze sa mai iasa afara dupa o anumita ora (nu ca ar asculta cineva,dar macar buna-vointa sa fie).
In seara in care am auzit aceste zvonuri ca sa nu mor prost,am cautat pe Nea Gugal` despre acesti “calugari” si mergand din pagina in pagina am dat de rezumatul fimului “Capo dei Capi”,un film  in care sunt prezentate faptele mafiei.Din curiozitate am descarcat filmul si l-am vizionat . Vizionand acest film m-am convins 100% ca sunt doar zvonuri.In film sunt prezentati mafiotii chinezi,traficantii de organe care poarta mereu  pelerine si de aceea sunt numiti “calugari”.Ciudat e ca acesti “calugari” ai nostri parca au invatat scenariul pe de rost.Nu lasa corpurile la intamplare,le pun in locuri publice sa fie gasite,corpurile nu le lasa oricum,ei fiind obisnuiti doar cu locuri curate,lasa trupul acoperit de frunze.
In seara aceasta domn` diriginte imi arata ce a primit de la un fost elev.Si anume ca doi copii de la scoala 2 au fost rapiti.Cred ca cine a vazut acest lucru i-a confundat pe “calugari” cu niste parinti care-si luau copiii de la scoala si copii plangeau deoarece doreau o jucarie noua.Am mai aflat ca doi dintre  “calugari” sunt chirurgi moldoveni.Da de unde s-a aflat nu stiu,ca ar fi culmea sa-si poarte  legitimatia la gat.
Acuma va intrebati daca n-a vazut nimeni vehiculul acestora.Astia cred ca schimbau masina din 10 in 10 metri.Am auzit cel putin 10 variante despre masina lor.Ba ca era o duba albastra cu numere de Ungaria,ba ca era un Volkswagen cu numere de Italia ,ba ca era o masina rosie si tot asa.
Daca s-a lansat un zvon idiot de ce sa nu dam mass-uri “fara numar”,cum zice Guta.Da parca nu suna asa interesant hai sa-l mai modific umpic,parca suna mai fain daca zic ca au gasit cadavrul in padurea de lanaga centura.Si asa s-au lansat nenumarate variante alea povestii.

Desigur se gasesc multi care o sa zica ca unchiul meu lucreaza la politie si mi-o zis ca e adevarat sau ca mama lucreaza la procuratura si tot asa.Si bunica mea a fost astronaut si o sa va povesteasca o data cum s-a intalnit cu martienii.
In concluzie acesta este un zvon idiot,iar daca “calugarii” vad acest articol ii rog sa vina pe la ora de biologie la scoala 2 sa-i ajute pe cei din a 7 –a sa disece un ochi de vaca, ca ei au experienta.
      PS:Daca doriti ceva proaspat pentru o tocana ii gasiti pe “calugari” la a 5-a taraba din piata:))
Catalin Erdely,cls. a VIII-a A
*acest material este un pamflet!toti cei care nu au simtul umorului sa il ignore:)