vineri, 19 noiembrie 2010

Iubirea


„ Iubirea este coloana care sustine lumea sa nu se prabuseasca...si sa se stinga pentru totdeauna.Un capat se sprijina in inima Pamantului, celalalt se inalta si se pierde in nesfarsitul Universului”.(Constantin Parascar-„Vamile iubirii”).
Iubirea este un sentiment pe care fiecare dintre noi ajungem sa-l cunoastem la o anumita varsta.Acest sentiment este atat de puternic incat simti ca ai puterea de a muta muntii din loc, totul pare mult mai usor, te simti mai fericit, mai relaxat  in cat nici timpul nu va putea sta in calea ta.
Cand incepi sa iubesti o persoana, calcaiele ti se incing, ti se inmoaie picioarele, parul de pe maini si de pe picioare se ridica usor, simti cum mii de fluturasi se joaca in stomacul tau iar inima va incepe sa-ti bata atat de tare incat  ai presimtirea ca iti va sari din piept lasand in urma sa numai amintiri frumoase.
Cand esti foarte indragostit uiti de tot ce este in jurul tau, nu mai vezi nimic, nu mai auzi, devii foarte visator... cu alte cuvinte esti in paralel cu tot ce se intampla pe planeta Pamant.
Iar daca vrei sa fii iubit va trebui la randul tau sa iubesti.
                                                                                     Ruxandra Saplacan , cls. a VII-a B