marți, 23 noiembrie 2010

Mereu...iubirea...

"Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odata dat, niciodata uitat, niciodata lasat sa dispara"(John Lennon)

Cu siguranta multi iubim,ba pe un amic,ba pe un/o prieten/a sau chiar pe un animal de companie.Insa as vrea sa va vorbesc de iubirea intre doua persoane acum.
Multi spun "ooh e aiurea,nu cred in asa ceva" sau "asa ceva nu exista"...Dar eu cred ca acest sentiment exista.A iubi inseamna ati cladi viata alaturi de acea persoana,sa-l/s-o asculti,sa-i spui vorbe reale,sa simti acel sentiment ca traieste in tine,sa fie alaturi de tine mereu.
Unele persoane spun "te iubesc" asa de simplu,dar a iubi nu inseamna doar a simpatiza sau a place pe cineva,ci a simti ca fara el/ea nu poti trai si ca mereu trebuie sa fie cu tine,sau sa ii simti prezenta chiar si cand, fizic, nu e acolo.
Dar aceasta iubire are si parti rele...
Poate fi distrusa printr-o gluma de prost gust,sau o minciuna,o vorba urata sau multe altele
Si atunci incepe suferinta...
Din pacate, multora dintre noi li se intampla...
Simtim ca, tot ce am cladit intr-un timp atat de lung, se darama intr-un timp foarte scurt ca un castel de nisip.
Datorita acestor dezamagiri ,multi se razbuna pe altii,devin reci si inchisi,se simt singuri si pierd mult mai mult decat se astepta.In fond,izolandu-se , se razbuna tocmai pe…sufletul lor.
Unii ,dupa o desparitire uita repede ,dar altii sufera luni sau chiar ani...
Multi inca nu si-au gasit iubirea adevarata,sau nu au iubit,unii nu stiu nici macar ce e acel sentiment de iubire.Chiar daca nici eu nu am intalnit inca iubirea adevarata,avand doar sentimentul ca plac uneori  un baiat,dar nu mai mult, cred ca este un sentiment care merita toata atentia.
Amanda Fagaras, cls. a VII-a B